Warning: The magic method FrappeCore\CPT\PostTypesRegister::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/frappe-core/post-types/post-types-register.php on line 30 Warning: The magic method FrappeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/frappe-instagram-feed/lib/frappe-instagram-api.php on line 90 Warning: The magic method FrappeTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/frappe-twitter-feed/lib/frappe-twitter-api.php on line 91 Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/js_composer.php on line 221 Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $attach_id in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 376 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $attach_id in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 376 Deprecated: Required parameter $frame_val follows optional parameter $is in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 656 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Deprecated: Required parameter $slide follows optional parameter $publishedOnly in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/slider.class.php on line 2280 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Deprecated: Required parameter $app_id follows optional parameter $item_count in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 67 Deprecated: Required parameter $app_secret follows optional parameter $item_count in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 67 Deprecated: Required parameter $app_id follows optional parameter $item_count in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 89 Deprecated: Required parameter $app_secret follows optional parameter $item_count in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 89 Deprecated: Required parameter $current_photoset follows optional parameter $item_count in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/external-sources.class.php on line 1119 Warning: The magic method FrappeCore\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/frappe-core/lib/shortcode-loader.php on line 28 Warning: The magic method FrappeTwitter\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/frappe-twitter-feed/lib/shortcode-loader.php on line 26 2. Recepten – Tompuur

Recepten

  • INGREDIËNTEN 30 g ui, 1 stukje selder, 1 wortel, 1 kleine prei, 10 g vetstof, 1 L tomatenpuree (tompuur), water, peper, zout, bouillon   BEREIDING Maak de ui en groenten schoon en spoel ze goed in koud water. Snij de ui en groenten in stukken. Laat de vetstof goed heet worden in een kookpot en fruit er de ui goudgeel in. Voeg de

  • Stokbrood over? Zonde om dit weg te gooien. In een handomdraai kan je hiervan overheerlijke pizza baguette maken.   De basis van elke geslaagde pizza is de tomatensaus. Voor de rest kan je je fantasie de vrije loop laten en 101 varianten bedenken. Voor dit recept houden wij het simpel. Aan jullie om je pizza baguette te pimpen naar jouw smaak.   INGREDIËNTEN Stokbrood groentesaus of

  • 4 personen   INGREDIËNTEN 24 lasagnevellen, 2 potten groentesaus (tompuur), 200 g gemalen kaas, 4 dl melk, 30 g boter, 30 g bloem, nootmuskaat, peper en zout   BEREIDING KAASSAUS: Smelt de boter in een kookpot en voeg de bloem toe. Laat het bloemmengsel al roerend ‘opdrogen’, maar let erop dat de roux niet aanbakt. Zodra je een lekkere biscuitgeur ruikt, schenk je de melk in

  • INGREDIËNTEN DE BODEM: 300 g bloem (’00), 1 glas lauw water, peper, 1 snuifje zout, 1 blokje verse gist, 1 el olijfolie (weinig tijd? Gebruik een kant-en-klare pizzabodem.) DE TOPPING: groentesaus (tompuur), 300 g Pecorino kaas, 8 sneetjes gekookte beenham, 250 g champignons, verse basilicum   BEREIDING Maak een heuveltje van bloem. Doe de olijfolie, zout en peper in een kuiltje in

  • INGREDIËNTEN DE BODEM: 300 g bloem (’00), 1 glas lauw water, peper, 1 snuifje zout, 1 blokje verse gist, 1 el olijfolie (weinig tijd? Gebruik een kant-en-klare pizzabodem.) DE TOPPING: groentesaus (tompuur), 300 g geraspte kaas, mozzarella, kerst tomaatjes, jong uitje, verse kruiden (bv basilicum, oregano, bieslook) BEREIDING Maak een heuveltje van bloem. Doe de olijfolie, zout en peper in een

  • 4 personen   INGREDIËNTEN 24 droge of verse lasagnevellen, 2 potten groentesaus (tompuur), olijfolie, 500 g gemengd gehakt, 200 g gemalen kaas, 4 dl melk, 30 g boter, 30 g bloem, nootmuskaat, peper en zout   BEREIDING KAASSAUS: Smelt de boter in een kookpot en voeg de bloem toe. Laat het bloemmengsel al roerend ‘opdrogen’, maar let erop dat de roux niet aanbakt. Zodra je een