Warning: The magic method FrappeInstagramApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/frappe-instagram-feed/lib/frappe-instagram-api.php on line 90 Warning: The magic method FrappeTwitterApi::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/frappe-twitter-feed/lib/frappe-twitter-api.php on line 91 Warning: The magic method FrappeTwitter\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /customers/e/0/8/tompuur.be/httpd.www/wp-content/plugins/frappe-twitter-feed/lib/shortcode-loader.php on line 26 2. Recepten – Tompuur

Recepten

  • INGREDIËNTEN 30 g ui, 1 stukje selder, 1 wortel, 1 kleine prei, 10 g vetstof, 1 L tomatenpuree (tompuur), water, peper, zout, bouillon   BEREIDING Maak de ui en groenten schoon en spoel ze goed in koud water. Snij de ui en groenten in stukken. Laat de vetstof goed heet worden in een kookpot en fruit er de ui goudgeel in. Voeg de

  • Stokbrood over? Zonde om dit weg te gooien. In een handomdraai kan je hiervan overheerlijke pizza baguette maken.   De basis van elke geslaagde pizza is de tomatensaus. Voor de rest kan je je fantasie de vrije loop laten en 101 varianten bedenken. Voor dit recept houden wij het simpel. Aan jullie om je pizza baguette te pimpen naar jouw smaak.   INGREDIËNTEN Stokbrood groentesaus of

  • 4 personen   INGREDIËNTEN 24 lasagnevellen, 2 potten groentesaus (tompuur), 200 g gemalen kaas, 4 dl melk, 30 g boter, 30 g bloem, nootmuskaat, peper en zout   BEREIDING KAASSAUS: Smelt de boter in een kookpot en voeg de bloem toe. Laat het bloemmengsel al roerend ‘opdrogen’, maar let erop dat de roux niet aanbakt. Zodra je een lekkere biscuitgeur ruikt, schenk je de melk in

  • INGREDIËNTEN DE BODEM: 300 g bloem (’00), 1 glas lauw water, peper, 1 snuifje zout, 1 blokje verse gist, 1 el olijfolie (weinig tijd? Gebruik een kant-en-klare pizzabodem.) DE TOPPING: groentesaus (tompuur), 300 g Pecorino kaas, 8 sneetjes gekookte beenham, 250 g champignons, verse basilicum   BEREIDING Maak een heuveltje van bloem. Doe de olijfolie, zout en peper in een kuiltje in

  • INGREDIËNTEN DE BODEM: 300 g bloem (’00), 1 glas lauw water, peper, 1 snuifje zout, 1 blokje verse gist, 1 el olijfolie (weinig tijd? Gebruik een kant-en-klare pizzabodem.) DE TOPPING: groentesaus (tompuur), 300 g geraspte kaas, mozzarella, kerst tomaatjes, jong uitje, verse kruiden (bv basilicum, oregano, bieslook) BEREIDING Maak een heuveltje van bloem. Doe de olijfolie, zout en peper in een

  • 4 personen   INGREDIËNTEN 24 droge of verse lasagnevellen, 2 potten groentesaus (tompuur), olijfolie, 500 g gemengd gehakt, 200 g gemalen kaas, 4 dl melk, 30 g boter, 30 g bloem, nootmuskaat, peper en zout   BEREIDING KAASSAUS: Smelt de boter in een kookpot en voeg de bloem toe. Laat het bloemmengsel al roerend ‘opdrogen’, maar let erop dat de roux niet aanbakt. Zodra je een